NowWhyTwo Moscow

Wadah bicara. Kuatkan Iman Teruskan Amal~

Bicara Foto


Khilafah
Sejarah yang disembunyikan…..

February 15, 2008 - Posted by | Foto |

7 Comments »

  1. usaha mengembalikan nye?
    hmm.. undi BN islam hadhari bley kire tak?
    LOL~

    Comment by kopi | February 23, 2008 | Reply

  2. Undi adalah rahsia. ;p

    Tak semestinya cara untuk mengembalikannya dengan hanya mengundi kan?….

    Comment by nowwhytwomoscow | February 23, 2008 | Reply

  3. perlukah kita mengembalikan sistem khalifah 1900-an?

    Comment by hyunckles | March 3, 2008 | Reply

  4. hyunckles,

    jawapan saya : perlu

    *adakah soalan itu highlight pada ‘kembalikan sistem khalifah’ atau pada ‘1900-an’ ?<— kerana nampak macam lapuk?

    Comment by musulman | March 3, 2008 | Reply

  5. SAYA UNDI PAS..!!!

    Comment by semutar | March 3, 2008 | Reply

  6. kita perlu kembalikan sistem khalifah….
    how? marilah start from beginning… buat mcm rasulullah buat..
    iaitu ‘sebarkan islam’ hingga masyarakat faham islam…bukannya sekadar tahu… then, baru la level yg seterusnya

    Comment by org yg concern | May 1, 2008 | Reply

  7. System khilafah dihapuskan pd 1924, klo nak tau the real story, read my blog, or search kat wikipedia “caliph”.. and, kalo nak tau mcm ne dikembalikan, watch Hizbut Tahrir at this link (http://bugislife.blogspot.com/2008/05/hizbut-tahrir.html) Allahuakbar

    Comment by afieq | June 2, 2008 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: